CONSIDERATIONS TO KNOW ABOUT קידום אתרים בגוגל

Considerations To Know About קידום אתרים בגוגל

Considerations To Know About קידום אתרים בגוגל

Blog Article

קישורי אתר מוצגים בדרך כלל בדף תוצאות החיפוש, מתחת לתוצאת החיפוש הראשית של האתר. בצורה כזאת, למעשה, מאפשר מנוע החיפוש לגולשים לגשת ישירות אל עמודים פנימיים רלוונטיים באתר באמצעות לחיצה על הקישור המתאים.

מקווה שהצלחתי לענות ולא במעט על השאלה איך לקדם אתרים בגוגל בעצמכם, במידה ויש לכם שאלות נוספות על איך מקדמים אתרי אינטרנט באופן עצמאי אתם מוזמנים לכתוב לי בכל עת!

בכדי שגוגל יצליח לשמור על קצב עדכונים טוב של תוצאות החיפוש (להעלות מיקומים לאתר שביצע פעולות נכונות או לדרדר מיקומים לאתר שהוזנח לאחרונה), היא בעצם שולחת "עכבישים" (סוג של רובוטים שסורקים את כל האתרים ברשת האינטרנט) שמחזירים לה מידע על כל אתר, מידע שעל פיו המנוע יודע להעלות / להוריד את המיקומים של כל אתר תחת כל מילת חיפוש.

אנו מקווים שהמדריך הזה סייע לכם להבין מהם הרכיבים החשובים בתהליך של קידום אורגני, וסיפק לכם מקורות להרחבה בנושאים החשובים.

למי שזה מעניין אותו, יש פה סרטון רשמי של גוגל המכיל הסבר מאד בסיסי (באנגלית) על איך גוגל עובד:

כן! הקורס הוא לגמרי בחינם ומכיל עשרות תתי מדריכים מחולקים למתחילים ולמתקדמים.

לדוגמה, אם נרצה לנהל אתר חדשות, אזי ייתכן שנבחר לשלב ברמת website ההירכיה השניה, זאת שמתחת לעמוד הבית, את הנושאים השונים שאותו המגזין סוקר: כלכלה, בריאות, ספורט, משפט, צרכנות וכו'.

כמו כן, ייתכנו מצבים שבהם ישתמש המקדם דווקא בהפניה מסוג אחר, כזאת שתאותת למנוע החיפוש שאין עוד טעם בקישור ובדף שאליו הפנה, וכדאי יהיה להסיר אותו מן האינדקס.

רכשתי אצל עשהאל קורס דיגיטלי לקידום אתרים באינטרנט.בתור אחד שרוכש כל אחד קורסים, אני חייב להגיד שהקורס מפוצץ בחומר, מוסבר מעולה, עם קבוצת וואטסאפ מצויינת ותמיכה מעולה.

חשוב יהיה להבין שתהליך קידום אתרים יכול להתבצע גם באמצעות פגיעה בקידום שמבצעים המתחרים.

לצד התוכן והקישורים, אלמנט חשוב נוסף הוא ביצוע אופטימיזציה מתמשכת של רכיבים שונים באתר, על מנת להתאים אותם למנוע החיפוש ולגולשים עצמם.

רוצים לאחל לכם הצלחה רבה בתהליך ומקווים שתיזכרו כי קידום אורגני של אתרים הינו פרויקט מתמשך שיש לעקוב אחר באופן שוטף.

מדוע המושג הזה קשור בקידום אורגני של אתרים? משום ששיעור ההקלקה של גולשים הוא, ככל הנראה, גם פרמטר של מנועי החיפוש בדירוג של אתרים בדף תוצאות החיפוש. חשבו על זה: אם לגולשים מוצגת תוצאת חיפוש במנוע החיפוש עבור שאילתא שביצעו ורבים מהם בוחרים שלא ללחוץ עליה, יכול מנוע החיפוש לחשוב שהיא אינה נותנת מענה לצרכים של הגולש, ואז לדרג אותה במקום נמוך יותר במורד תוצאות החיפוש.

באמצעות מגוון כלים למחקר מילות מפתח, כאשר הידוע והפופולארי שבהם הוא מתכנן מילות המפתח של גוגל.

Report this page